Viktor Živojinović se uozbiljio, više ne luta, a sve zbog Sandre Miljaković

Izgleda da je mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića rešio da se malo uozbilji i smiri. Iako Viktor važi za najnestašnijeg člana porodice, Brena konačno može da odahne, jer se potpuno promenio, i to zbog devojke sa kojom je u vezi.

Sloba Radanović raskinuo sa Jelenom? Napravili skandal u centru grada!

Rada Manojlović u strahu za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

Jovana Joksimović ustaje u cik zore, bavi se decom i sve završava, a Željko uživa! (FOTO)

– Viktor je najmlađi u porodici, pa mu je bilo sve dopušteno. Baš smo ga bili razmazili. Brena se jedno vreme strašno nervirala oko njegovih izlazaka. Uvek se boji da mu se nešto ne desi. Dok se noću ne vrati iz provoda, ona ne može da zaspi, ali već neko vreme stvari se menjaju. Otkako je u vezi sa Sandrom Miljaković, totalno se smirio, sve manje skita sa društvom i privrženiji je porodici. Čak se dosta angažuje i u porodičnom biznisu sa vinom, sve ga to zanima, uozbiljio se, postao odgovoran i ambiciozan – kaže za Svet izvor blizak Viktoru i nastavlja.

– Želi da stane na svoje noge i osamostali se. Ima u planu da se kao i Stefan odseli i živi svojim životom. Vidi se da se baš zaljubio, mada on i ne krije da ima ozbiljne namere i da mu Sandra odgovara u potpunosti. Definitivno je ona dobrim delom zaslužna što je Viktor smršao i što trenira – priča za Svet izvor.


I porodica, a i najbliži prijatelji mu govore da ne žuri, da je još uvek mlad, ali on ume često da kaže: Ja sam sebi izabrao ženu!
Sandra trenutno radi kao šminkerka u jednom salonu u gradu, ali i privodi kraju studije srpskog jezika i književnosti na Filološkom fakultetu. Iako je prelepa, ne zanima je estrada i nema nameru da postane pevačica – zaključuje izvor za Svet.

SVETRAJKO RISTIĆ, SVET