Svetlana Ceca Ražnatović iza sebe ima mnogo hitova, a neki od njih imaju posebnu istoriju nastanka. U stvaranju Cecine karijere najviše su učestvovali kantautor Aleksandar Milić Mili i tekstopisac Marina Tucaković, a sada je muzičar odlučio da sa svima podeli priču kako je nastao jedan od najvećih hitova pevačice.

On je na svom Instagram nalogu podelio zanimljivu objavu napisavši:

“Ovu pesmu smo ja i Marina napravili mrtvi pijani u 4 ujutru i zvali odmah Cecu. Slušaj ovo. Odlepili smo na nju”, poručio je Mili pored video-snimka.

 

View this post on Instagram

 

Jos jedan IZAZOV😃😃 Ovu pesmu smo ja i Marina napravili mrtvi pijani u 4 ujutro i zvali odmah Cecu…slusaj ovo..odlepili smo na nju iiii….. BANGER 💥KAD BI BIO RANJEN💥 💥muz:MILI ,tekst:MARINA💥 Miligram je naziv moje muzike koju pravim sve ove godine za vas. Imao sam sreće da ceo život radim sa sjajnim izvođačima. Izdvojio sam svojih 70 hitova i ako veruješ u svoj talenat snimi cover pesme iz videa, zaprati @miligramofficial Instagram stranicu i snimak stavi pod haštag #milicover Taguj talentovanog prijatelja ispod videa i neka salje cover😃 NAGRADA😃😃za jedinstveni, najbolji snimak je pazi sad👉💥💥💥👉 SNIMANJE OFICIJALNE OBRADE PESME za koju si snimio cover,SPOT I GOSTOVANJE NA NOVOM MILIGRAMU sa tom obradom Cetvrta pesma ,cetvrti challenge je “KAD BI BIO RANJEN”/CECA/ Čekam vas 🤙🏼🤙#milicover #ceca #balkanmusic #dobarglas #marinatucakovic

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on

U pitanju je numera “Kad bi bio ranjen”, samo jedan od Cecinih neprolaznih hitova koji se i danas sluša.

svetsvet