Zlata Aranđelović, ćerka pevačice Zorice Brunclik i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, je trudna. Ovu vest potvrdio je Kemiš, koji nije skrivao sreću zbog ove sjajne vesti.

“Tačno je… Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu (Miloš Vujanović, zvezda Granda, prim. aut) , valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke”, rekao je Kemiš za “Kurir”.

Presrećna je i Zorica Brunclik.

“Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni”, rekla je pevačica.

SvetSvet