ZORANA PAVIĆ najvljuje novu pesmu i otkriva svoju tajnu za mršavljenje!

NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO)

Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina!

Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?!

Posle duže pauze Zorana Pavić se vraća na muzičku scenu sa novom pesmom koju će promovisati 21. februara. Ujedno će predstaviti i novi projekat “Balkan soul” koji će se pojaviti čak i u Skandinaviji! Pored ovih muzičkih noviteta, Zorana se može pohvaliti i novom figurom! Svoju tajnu za gubitak kilograma je podelila sa pratiocima njenog Instagram profila! Kako se može zaključiti prijatelj joj je poklonio suplement Saffranex kojim je Zorana više nego zadovoljna. Zbog toga pored slika na kojima se vide rezultati Saffranex dijete, Zorana rado preporučuje Saffranex suplement svojim prijateljima i pratiocima.

Saffranex je inače, 100 % prirodan preparat za regulisanje telesne mase čiju su bezbednost potvrdili Institut za javno zdravlje Kragujevac i Farmaceutski fakultet u Beogradu.

– Saffranex je proizvod koji je upisan u bazu podataka dijeteskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije, i kao takav siguran je za konzumiranje. Ovaj preparat usmeren je ka rešavanju dva velika problema u našoj populaciji – gojaznost i stres. Kada je reč otklanjanju neželjinih masnih naslaga na telu, kao primarnom efektu ovog suplementa, konzumenti mogu očekivati naročite efekte u predelu stomaka i butina – naglašava prim. mr sc.med. dr Goran D. Ilić 

Saffranex predstavlja jedinstvenu kombinaciju najskupljeg začina na svetu- šafrana i Sinetrol®Xpur-a (koji se porizvodi u Francuskoj i predstvalja kombinaciju grejpfruta, crvene promorandže i kofeina iz semena gurane).

Pored Zorane Pavić učinkovitost Saffranex-a potvrđuje i veliki broj zadovoljnih korisnika koji su podelili svoje iskustvo sa Saffranex kapuslama na jednom od najpoznatijih formuma ana.rs:

Saffranex iskustvo 1 – „Evo mesec dana je kako pijem Saffranex i zadovoljna sam rezultatima. Ne znam koliko sam skinula ali vidim po garderobi a i drugarice su primetile. Imala sam nenormalno mnogo celulita po butinama a sad ga ima u tragovima…”

Saffranex iskustvo 2 – „Drage moje, da podelim s vama efekte od Saffranexa nakon prve popijene bočice. Negde na pola ispijanja prestala sam da trčkaram u toalet, a stomak je ravniji i apetit obuzdaniji. Nisam se merila, ali uspela sam da uđem u prošlogodišnje bele pantalone, mislim zakopčavam ih bez muke, pa sam prilično 😊…”

Saffranex iskustvo 3 – „Pijem trecu bocicu Saffranex i zadovoljna sam. Nisam se merila, ali su svi oko mene primetili da sam smrsala. Ja se osecam mnogo bolje, imam vise energije i primetila sam da mi je nestao jedan slauf sa boka, a stomak mi je ravniji.”

Saffranex se može poručiti putem zvaničnog sajta www.saffranex.rs ili pozivom na broj 011 40 10 874! Trenutno je dostupna akcija 2+1 GRATIS!

SvetPromo, Youtube Printscreen