Reditelj Gaga Antonijević ima ideju da snimi seriju i film o životu i smrti Jelene Marijanović, a naziv projkta bi se zvao „Pevačica”! Već se priča kako će glavna uloga pripasti Aleksandri Prijović, ali se Zoranu Marjanoviću ta ideja uopšte ne sviđa. Kako kaže za STAR, on smatra da niko nema prava da ekranizuje priču o njegovoj pokojnoj supruzi,.

„Reditelju je bolje da radi na građevini!”

„Priča se da neki ambiciozni filmadžija nešto pokušava da snimi, ali zaista nisam informisan o ideji još jedne od eksplatacija tragične sudbine moje pokojne supruge! Nikada ne bih dao pristanak da se snima bilo šta. Ako nema filmadžija druge ideje, neka ide na građevinu da radi ili u kafileriju da hvata lutalice. Dosta više eksploatacije ove jezive tragedije!”, ispričao je  Zoran za STAR i dodao:

„To je jedna teška životna priča, da bi se istinito prikazala, taj reditelj, scenarista, treba da ima istinite detalje o životu i smrti moje supruge. Ova bol ne može da se ekranizuje! Pritom, cela porodica je za to snimanje saznala iz medija, što je opet besmisleno! Nije u redu da nas niko ne kontaktira. Izričito sam protiv snimanja, jer je užasno da se zarađuje preko ovako tužne i teške sudbine!”, objašnjava Zoran za  STAR.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

Inače, Aleksandra Prijović se još uvek dvoumi zbog emotivne reakcije na užasnu sudbinu koja je zadesila njenu koleginicu koja je 2. aprila 2016. godine usmrćena na nasipu u Borči. Ako Prija pak pristane da bude deo ovog projekta, ona će mesec dana morati da pohađa časove glume, mada svi koji je znaju kažu da je prirodni talent i da će joj Brena biti najveća podrška budući da je snimila čak četiti filma.

SVETIvan Vućićević