Sasvim je sigurno da niko nije mogao ni da nasluti da će se doživljaji i drama Ivana Marinkovića naći na – filmskom platnu.

Da sve bude interesantnije, ekipa reditelja i producenata Hepi televizije koja razrađuje scenario, priprema budžet i za angažman realnih ljudi iz života Ivana Marinkovića.

Ponudiće uloge Goci Tržan, Miljani Kulić, Jeleni Ilić i drugim osobama,kao i njegovim saborcima iz rijalitija da bi sve bilo autentičmo – saznajemo od izvora upućenih u ovu ideju.

– Ne znam da li je dogvoreno sa Gocom i ostalim njegovim devojkama i majkama dece, ali znam da će im biti ponuđeno da učestvuju, za šta će biti plaćeni visokim ciframa. Jer, pokazalo se da događaji oko Ivana Marinkovića privlače javnost, pa je bilo lako iskalkulisati, koliko će sve ono što niko nije znao o njemu, biti zanimljivo u filmu.

Podsećamo, Ivan je doživeo tragediju da izgubi oca na ratištu i ne zna gde mu je grob, kao i šta se konačno dogodilo u borbi sa neprijateljima. Ostao je bez majke. Zaveo je Gocu Tržan u jeku popularnosti, dobili su ćerku Lenu

Biće zanimljivi njegovi odnosi sa sestrom, prijateljima iz kraja, borba sa alkoholom iz koje je izlazio kao pobednik, ali i gubio bitke – pričaju upućeni u projekat.

Nadaju se da će uspeti što autentičnije likove da angažuju, čime će slika gledaocima biti potpuno realna. Poenta je da, oni koji kvalifikuju Marinkovića ružnim imenima i nazivaju ga nesavesnim ocem, u stvari, upoznaju njegovu pravu ličnost i vide koliko je bogat duhom, razvijenog intelekta, stabilan, ali i sa mnogim manama na kojima tek treba da radi.-

Dok su mnogi kalkulisali da je upravo bivši muž Goce Tržan, kojem je to bila jedina titula kad se pojavio u javnom životu, ostavio najveći trag u sednom sezoni rijalitija „Parovi“, produkcija Hepi televizije, shvativši kvalitet ovog mladića, ponela se idejom da se baš o ovm učesniku, njegovim životnim traumama, ljubavi i propalom braku snimi odličan film, koristeći opremu potpuno nove kategoirije i to na autentičnim mestima, u stanovima, lokalima gde je boravio Marinković, bez ulepšavanja stvarnosti i sutuacija u kojima se nalazio Ivan.

Produkcija će sve raditi u dogovoru sa svim učesnicima u filmu, jer je ideja da se napravi projekat koji će otkriti nešto drugačije – saznajemo.

Poslednja dešavanja sa Jelenom Ilić, njihove tuče, koje su dale potpuno novu dimenziju poremećenog odnosa žene i muškarca, s idejom da srećan kraj bude upravo u ljubavi. Ali, s obzirom da je sve u začetku, a odnosi Ivana i jelene turbulentni, ne može ni da se pretpostavi šta će biti u narednim mesecima.-

Koliko Ivan ima dece?

Prema nekim informacijama, Ivan Marinković ima više od dvoje dece, ali za sada ne postoje potvde za ove navode. Svojevremeno je pričao o aferi sa izvesnom Majom, iz Kraljeva, a zli jezici su probeli da joj je napravio dete i ostavio je.

svetsvet