Pevač je poslednja tri i po meseca s Jelenom Đuričanin, koja je rastavljena od muža, ali je zvanično još uvek u braku

Slobodan Radanović kao zmija noge krije devojku Jelenu Đuričanin, s kojom je poslednjih tri i po meseca u vezi, a razlog za to je njen muž, piše Kurir.

Pevač na sve načine pokušava da zaštiti izabranicu od medija, još uvek zvaničnog supruga, ali i svoje bivše žene Kristine Kije Kockar, koja je napravila incident u njegovom stanu kada se uverila da je srećan u novoj vezi.

Slobina izabranica, kako saznajemo, ima dete i rastavljena je od muža, ali sudski još uvek nije razvedena.

– Sloba je uplovio u vezu s Jelenom, koja mu se dopala na prvi pogled. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali on tada nije znao da je u pitanju udata žena. Razmenili su brojeve i počeli da se intenzivno dopisuju. Već na prvom sastanku su proradile emocije i odlučili su da započnu vezu. Dogovorili su se da se kriju od medija jer Jeleni nikako ne odgovara da se pojavljuje u medijima zbog još uvek zvaničnog bračnog statusa. Sloba joj je obećao da je neće eksponirati, da će, i ako ih neko otkrije, govoriti da su prijatelji i da ne brine – kaže izvor.

Pevač se s izabranicom pre dve večeri pojavio na predstavi Dragana Marinkovića Mace, kad ih je uslikao paparaco. Da bi izbegla da joj se slika pojavi u novinama, ona je pokušala da pobegne, i to držeći ruku preko lica, ali nije uspela.

Pozvali smo pevača, koji je, baš kao što je rekao naš izvor, izjavio da mu je Jelena prijateljica.

– To je Jelena, moja drugarica. Bliski smo jako, ali nismo u emotivnoj vezi. Muža nema, razvedena je. A i bivši muž joj je normalan lik skroz. Poznajem ga. Nema nikakve senzacije. Sigurno ne bih vodio udatu ženu s kojom se navodno tajno viđam na javno mesto – rekao je Sloba.

On se potom oglasio i na Instagramu.

– Jelena Đuričanin i ja smo vrlo bliski i to je osoba koja je u teškim trenucima bila tu za mene. Mislim da je prelepa i predobra, ali nismo u emotivnoj vezi. Poznajem njenog bivšeg muža i čestit je čovek, a ne kriminalac – napisao je Sloba.

svetRajko Ristić/Svet, instagram