Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića tokom koje su zabavljali ali i porazgovali o ozbiljnim temama. 

Nakon svega što je preživela sa poslednjim suprugom, Nataša je Ognjenu priznala da je sama, ali i da nije spremna da dozvoli svakom da priđe njenoj porodici u tom smislu, jer je pravila greške.

“Niko mi nije ni primirisao. Sama sam. Nisam se još razvela, ali više nisam u zajednici. Kako zračiš, tako privlačiš. Ja sam rođena spremna, ali se još nije pojavio niko ko mi privlači pažnju. Sada sam baš komplikovana. Imam ćerku koja je u pubertetu, malo dete, nisam spremna da dozvolim svakome da priđe tome, ali nešto neozbiljno što da ne,” rekla je Nataša.

Otkrila je i kako fukcioniše sa porodicom: “Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, dadilju moje ćerke koju već gledam kao najbolju drugaricu. Nas četiri smo savršena porodica. Sve žene, čak imamo i psa ženskog, ništa muško.”

Ognjen je pustio i snimak koji nedavno postao hit na instagram u kojem se Nataša obraća ćerki Hani i njenim drugaricama i govori im da skinu šminku i počnu da uče matematiku.

“Smatram da ne treba da ima Instagram sa 12 godina. Imam dvostruke aršine za moju decu. Ti, Ognjene, imaš sina, drugačije je,” prokomentarisala je pevačica.

Svet