Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u ponedeljak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu. Neutešni članovi porodice, koji se ni dan nakon tragedije ne mire sa bolnom istinom, prisećaju se poslednjih razgovora dok primaju saučešća. Među njima je i Gruov stariji brat Igor, koji ga je poslednji iz porodice video živog i bezuspešno ga kobnog dana ubeđivao da ne izlazi kajtom na reku!

“Brate, zašto si nas ostavi, zašto me nisi poslušao?! Dačo, vrati se da te više nikada ne pustim”, neutešno je govorio Igor, a piše Srpski telegraf.

Navodno, Igor i Gru su tri sata pre tragedije videli u jednom kafiću. Igor ga je tamo ubeđivao da odustane od kajtinga. Da je Gru poginuo saznao je prijatelja koji ga je kobnog dana pozvao kada je video u medijima tragičnu vest.

“Gru i Igor su se našli u jednom lokalu gde su popili piće. Gru je bio uzbuđen zbog odlaska na vožnju. Igor ga je sve vreme odgovarao od toga, govorio mu d ne ide, da je više star za takve sportove. Rekao mu je da mu ne priliči, da spusti gas i da nađe neku bolju zanimaciju. Reper je bio veoma raspoložen i kroz šalu je bratu odgovorio da dođe na reku i da vidi kako čovek u godinama rastura kajt.”

svetRajko Ristić/Svet