Pevač Vuk Mob uživa u ljubavi sa Oliverom Konatar. Reper je priredio pravo iznenađenje svojoj izabranici kada je na jednom od svojih nastupa zaprosio. Njegovi fanovi su gromoglasnim aplauzom pozdravili ovaj gest, kada je ona izgovorila “DA”.

Zaljubljeni par se trenutno bavi organizacijom venčanja koje će se desiti za nekoliko meseci. Reper je odvojio pozamašnu cifru od 20.000 evra za kupovinu čak tri venčanice koje je odabrala njegova draga.

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Evo zašto je Miljana izbačena iz Zadruge! “Moje dete je ovde ugroženo!”

Dan Zaljubljenih?! Dragana Mitar ODLEPILA! Edise k*rvo, zarađuješ na meni! (VIDEO)

– Satima je probala haljine koje su joj iznosile devojke iz salona, ali uprkos njihovim savetima, bila je neodlučna. Dodatno joj je nervozu stvaralo Vukovo prisustvo jer nije želela da je on vidi u venčanici pre samog venčanja, pa je morao da je sačeka u drugoj prostoriji – ispričao je izvor sa lica mesta.

– Vuk je pitao jednu od devojaka za koju se venčanicu Olivera odlučila, a nakon što mu je ona rekla da razmišlja o tri, on je presekao. “Uzimamo sve tri”, rekao je i pitao koliko koštaju – ispričao je izvor, koji tvrdi da je Vuk za venčanice platio 20.000 evra.

View this post on Instagram

Zivot ❤️

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on

– Čula sam da su pominjali 20.000 evra i da se Olivera šalila da su za te pare mogli da kupe automobil, ali je Vuk rekao da ona o tome ne treba da brine i da je on tu da joj ispuni svaku želju – završio je izvor za “Alo”.

Kako je danas Dan zaljubljenih Vuk Mob je rešio da se javno zahvali svojoj izabranici na ljubavi koju mu je pružila i da joj poruči koliko je voli.

– Iskreno, ne mogu svojoj devojci da “čestitam” , ako se tako kaže, nikakav dan zaljubljenih jer je meni svaki dan, od trena kada sam je upoznao, pa do danas dan zaljubljenih. Iz dana u dan se sve više zaljubljujem u to mršavo stvorenje koje mi živce kida na dnevnom nivou, ali je sve više volim – napisao je Vuk Mob na svom instagram profilu.

SvetSvet, Instagram