Aleksandra Subotić je prilikom svađe sa Davidom Dragojevićem iznela stravične detalje iz njihove veze, nakon čega je nastao opšti haos.

Aleksandra se prisetila svog upada na televiziju “Pink” i priznala da je to uradila zbog Davida, jer je mislila da mu Mina i Ana prave klopku, te da je taj potez za nju bio čin ljubavi.

“Nisam ja upala na televiziju zato što sam nenormalna budala, nego zbog njega… Zato što sam mislila da mu Mina i Ana prave klopku i da je on mali miš koji će upasti u mišolovku. Ja sam bila ubeđena da je to bila nameštaljka produkcije i to što sam ja uradila, to je za mene bio čin ljubavi. Ja sam rizikovala sve i napravila sam takvu budalaštinu, ali to je za mene bio čin ljubavi. Sve si sam napravio i učinio da se ponašam kako sam se ponašala. Ti si flertovao sa drugim devojkama”, rekla je Aleksandra.

“Pa ti si budala i napolju. Je l’ sam te poslao u Kaluđericu pre Zadruge?”, rekao je David.

“Kad si bio mrtav pijan, kad si mi nokte polomio i napravio haos?!”, pitala je Aleksandra.

“Ja pijan nikada nisam vozio, ja idem taksijem kad pijem”, rekao je David.

“Ja sam se uplašila, istraumirala, milsila sam da ćemo da se slupamo! Vozio je mrtav pijan kola od njegove babe! Polupao je telefon i izgazio ga zbog sestre!”, rekla je Aleksandra.

“Dečko ti je bio sa Karađorđem sa kojim ste šmrkali, šamarao te. Od toga se nisi traumirala?!”, pitao je David.

“Izvini, ja sam mislila da ćemo da poginemo, jer mrtav pijan kreten vozi. Uroljao se od votke i posvađao se sa svojom sestrom Suzanom, i bacio telefon i skakao po njemu kao lud. On mrtav pijan izlazi, baulja po ulici. Krenuo je peške, ja sam krenula za njim, a njegova mama mi je vikala da ne idem za njim. Ja sam skinula prsten i gađala ga njim. Ja sam njega sprečavala da ide iz kuće. Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte. Kako me je po ruci zakačio, nokti su mi bili krvavi i u hanzaplastima. Posle toga je zbrisao. Njegova mama mi je rekla da se tako ponašao i njegov otac Goran”, ispričala je Aleksandra.

“Molim Dejana i Dalilu da kače sve što se tiče nje. Je l’ ti šmrkao tata kokain? Ti si mog tatu dva puta videla. Ako spominje mog, ja ću da udarim i te kako na ovog. Nikad pijan nisam vozio”, zapretio je David.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

svetsvet