Pored toga što Vesna Rivas ljudima, ne baš uspešno, predviđa budućnost astro-kartama, počela je  da prodaje razne amajlije i čaj kojim navodno otklanja depresiju, tugu i jad!

Ove sumnjive preparate bivša rijaliti učesnica prodaje ilegalno, preko svog Fejsbuk naloga, gde ih nudi svojim pratiocima, ne navodeći njihovu cenu. Niko ne zna tačne sastojke, kao ni dejstvo pomenutog napitka, ali je sasvim izvesno da taj čaj nije klinički testiran i i te kako može biti vrlo opasan po zdravlje ljudi.

Specijalni čajevi za čišćenje organizma od negativnih energija. Čajevi protiv jada i tuge, čajevi protiv depresije, čajevi i zaštite protiv strahova. Amajlije za sreću, napredak, ljubav, brak, novac, zdravlje. Telefonske konsultacije iz celog sveta, samo jedno pitanje 50 evra – piše u oglasu objavljenom na Vesninom Fejsbuk profilu.

S obzirom na to da se Rivasova na nedozvoljen način bavi prodajom i lečenjem ljudi i da za to nema neophodne stručne kvalifikacije, važno je napomenuti da je to strogo kažnjivo po krivičnom zakonu.

Uz to, Vesna se bavi i predviđanjem, pa je tako u intervjuu za jedan nedeljnik ona izjavila je da u svojim vizijama vidi da Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić neće postati roditelji, jer će ona imati ozbiljne komplikacije u trudnoći. Na sreću, ovo se ispostavilo kao Vesnina laž, jer je Marina rodila sina Alekseja i sve je u najboljem redu.

Krajem prošle godine, rekla je da Jelenu Karleušu očekuje blistava karijera u 2019, da će biti presrećna u braku s Duškom i da za nju ne postoje drugi muškarci. Nekoliko dana kasnije počela je afera Karleuša-Vranješ, a po svoj prilici upravo zato neće opstati pevačicin brak s fudbalerom. Takođe, slagala je i da će se Aca Lukas pomiriti s bivšom partnerkom Sonjom početkom 2019, kao i da Svetlana Ceca Ražnatović ima dečka kojeg krije od javnosti.