Nedavno je jedna fotografija koju je okačila na društvenim mrežama otkrila da su se dogodile promene u njenom emotivnom životu i da je na pomolu nova ljubav.

Dok pevačica Katarina Didanović uživa u čarima Grčke, javnost je spekulisala o njenom novom dečku, koji je prema našim saznanjima, poznati zavodnik koji je i uspešan biznismen iz Grčke.

-Poznaju se tek nekoliko meseci, a pre tri meseca upustili su u vezu, nakon što ju je misteriozni Grk ugostio na njegovom omiljenom mestu. Rano je još govoriti o njihovim koracima u vezi, ali poslednjih mesec dana koliko se Katarina nalazi u Grčkoj, oni se ne razdvajaju. Uživaju bez ikakvih opterećenja. – otkriva naš dobro obavešten izvor.

Dok je Katarina nedavno izdala pesmu „ Tebi srećan put“ i misteriozni Grk, prema rečima našeg izvora vrlo je uspešan u svojoj sferi posla.

-Izuzetno je vredan i posvećen svom poslu. Ne bavi se javnim poslom, ali je u krugovima poslovnih ljudi veoma poznat. – dodaje izvor.

Podsećanja radi, Katarina se nakon uspešnih nastupa u srpskoj prestonici, uputila početkom avgusta na zasluženi odmor. Pre samo nekoliko dana jednim komentarom i fotografijom potvrdila je glasine da je srećna i zaljubljena.

-Navodi su tačni i činjenica je da zaista uživam. Trudim se da bar na samom početku sačuvam neke detalje. Uskoro se vraćam u Srbiju, pa ćemo pričati o svemu. – kratko je Katarina prokometarisala naše otkriće.

 

 

promopromo