Sinoć, u četvrtak 7. novembra, u “Zadruzi” došlo je do ozbiljnog sukoba između Miloša Bojanića i Dalile i Dejana Dragojevića. Naime, sinoć je bilo veče kada su zadrugari okupljeni za crnim stolom gledali i komentarisali klipove, a nakon klipa u kom Bojanić u društvu Sanija pljuje Dalilu, među njima nastaje pravi haos u kom su izrečene ozbiljne uvrede koje nisu istolerisane.

Nakon što je Bojanić nazvao Dalilu vehabijom, i to ponovio 2-3 puta, produkcija odmah reagovala.

Nakon ove uvrede, nastaje pravi haos obzirom da su i Dalila i Dejan u naletu besa nasrnuli na Bojanića, međutim sve vreme dok je buktao sukob među njima bile su reklame. Odmah nakon što je program počeo, oglasila se i produkacija preko voditelja Milana Miloševića, koji je saopštio da je Miloš kažnjen.

– Tokom reklama su izrečene neke stvari koje su strogo zabranjene da se pričaju i pominju uopšte u Zadruzi, gledaoce ne zanima ta priča i u Zadruzi nije mesto takvim pričama. Stoga, Miloš Bojanić je kažnjen dvonedeljnim honorarom – rekao je voditelj Milan Milošević.

Dalila se zahvalila produkciji na brzo reakciji, dok je Bojanić hteo da se opravda, međutim voditelj je odmah prešao na drugu temu.

KO SU VEHABIJE?

Vehabija je pojam koji se koristi za pripadnike konzervativnog islamskog pokreta poznatog pod imenom vehabizam ili vahabizam. Reč je o tradicionalnom i konzervativnom pokretu koji se javio u islamu tokom 18-og veka, a svoj vrhunac doživeo početkom 19-og veka.

svetNemanja Kostić/Svet