Razlog zbog kog je Tamara Đurić otkazala svadbu u stvari je prevara, a ne kovid-19, kako je ona navela u javnom obraćanju na Instagramu. Đurićeva je, kako saznaje Srpski telegraf,  uhvatila dečka Nikolu u prevari, zbog čega je raskinula vezu iako sa njim čeka dete.

„Tamara je u Nikolinom telefonu pronašla prepisku sa nepoznatom devojkom, zbog čega je napravila haos. Ona nije sanjala da joj je Nikola neveran i zato ga i nije proveravala. Međutim, jedne večeri dok se Nikola tuširao, videla je da mu svetli telefon i da je dobio poruku. Ušla je da proveri i shvatila da je memorisan muškarac, a da je poruku pisala ženska osoba”, kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

 IZLOMILA SVE PO STANU, PA IZBACILA VERENIKA NAPOLJE

„Ona joj je odgovorila i nastavila da se se dopisuje u njegovo ime, sve dok Nikola nije izašao iz kupatila i shvatio šta se dešava. Tamara je tada napravila scenu u stanu, lomila je stvari i vikala na njega. U početku je pokušao da joj objasni ko je devojka i da smiri situaciju, ali mu ona nije dozvolila. Zahtevala je da se momentalno iseli iz stana i saopštila mu da otkazuje svadbu i da ne planira da se uda za njega.”

Nikola je napustio stan u kom su živeli, a Tamara se već sutradan obratila pratiocima na Istagramu gde je napisala kako se svadba zakazana za Vidovdan, otkazuje. Kao razlog, navela je pandemiju kovid-19, a ne prevaru. Međutim, u trenutku kada je svadba zakazana, pandemija je uveliko harala svetom, što budi sumnju da starleta nije izrekla istinu kada je navela zašto otkazuje venčanje deset dana pre njegovog održavanja.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

SVETRajko Ristić