Luna Đogani provela je noć u suzama nakon što nije uspešno izvršila tajni zadatak, pa se prisetila i svog bivšeg dečka Slobe Radanovića što joj je dodatno podstaklo emocije.

Luna je od Drveta mudrosti dobila tajni zadatak da kaže Marku Miljkoviću da je trudna, kako bi kao nagradu dobili romantičnu večeru u posebnom delu imanja rijalitija “Zadruga”. Međutim, ona je u jednom trenutku šapnula Miljkoviću da je reč o zadatku, što nije prošlo neprimećeno te je zadatak proglašen neuspešnim.

Đoganijeva je zbog toga pobesnela i počela da jeca na sav glas.

“Molim te, razumi me. Mnogo mi je krivo što ti je to sad propalo, mnogo mi je krivo. Veruj mi, ne trebaju nam takve stvari u vezi. Ne treba nam nijedna takva stvar. Hvala ti što si mi ti rekla”, pokušavao je da je uteši Marko.

“Nemoj da mi se zahvaljuješ. Ja sam budala što idem kod Drveta, pravim budalu od sebe tamo. Svaki dan, po 45 puta sam išla, kao debil sam se osećala, da bih se osećala voljeno posle 100 godina, da se osećam lepo sa svojim dečkom negde. Balon jedan nisam dobila da dam onom debilu, jer sam bila ljubavnica, k*rva raspala, rasturačica. Ne mogu da se osećam pet minuta srećno u rijalitiju. Da meni neko nešto priredi, da ja budem srećna. Drugi idu na ostrvo, ja ne mogu ništa. Večito ćuti, krij se, lezi u krevet, j*bi se i to je to. Ja ne zaslužujem ništa više od toga, ja treba samo da se j*bem i to je to. Shvatam te, ali shvati i ti mene. Ne interesuje me ni Dan ljubavi, ni zadatak, ja ne učestvujem. Zaboravi! Ti učestvuj sa tvojom ekipom. Ja više nisam romantična osoba”, plakala je Luna.

Nju je mnogo pogodilo i to što je Marko rekao da smatra da njima takve stvari nisu potrebne, te se Luna požalila da joj on ne poklanja dovoljno pažnje. Kada je iz spavaće sobe otišla u pab, gde su je tešili Adam i Savo Perović, Luna je nastavila da plače i tada se prisetila i Slobe Radanovića.

“Ja ovo nisam zaslužila, zaslužila sam da mi skinu zvezde sa neba. Mrzim muškarce, ne zaslužuju ništa. Išao je da mi kupuje tamo čokoladu, mučenik. Bila je zabranjena ljubav, ali se on trudio oko mene”, vikala je blogerka kroz suze, pominjući bivšeg dečka.

“Rekla sam Drvetu mudrosti šta god mi daš, šta god, pristaću, samo da bih te usrećila. Nisam ljuta na tebe, razočarana sam u sebe, zato što uporno verujem u neke stvari, koje očigledno ne zaslužujem. Meni ne treba ništa da kupiš, da mi doneseš, samo da vidim u tebi. Ja u tebi to ne vidim, ja sam tebe takvog prihvatila, ali ne mogu da prihvatim tako neke stvari. Nema ni romantike, nema ništa. Ulazim jutros u sobu punu ljubavi i balona, ja volim to, ceo život sam bila okružena time, a bila sam nad*kana zbog svega” – nastavila je ona obraćajući se Marku.

svetprintscreen