Ivan Marinković šokirao je javnost izjavom da na malog Željka, kojeg je dobio sa Miljanom Kulić, ne gleda kao na sina. Naime, učesnik “Parova” nije krio da nema osećanja prema svom detetu i da strahuje da mali ne povuče gene na majku.

“Na Željka ne gledam kao na svoje dete, nemam osećaj da je to moj sin. Sigurno će me mnogi osuditi, ali ja ne mogu da lažem. Jednostavno, kad pomislim na to dete, odmah se setim Miljane, nju ni majčinstvo nije promenilo“, kaže Ivan i otkriva koliku razliku pravi između ćerke Lene, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan, i sina Željka.

“To dvoje dece ne mogu ni da se porede. Nikako nije isto zato što je Lena rođena u braku sa Gocom i iz velike ljubavi, dok je Željko slučajno napravljen u rijalitiju. Lena će mi biti na prvom mestu zauvek. Ne mogu da ih gledam na isti način, nju sam ja odgajio, a Željka sam jednom nakratko video”, brutalan je Marinković, koji nastavlja da se pravda, pa ističe da ne bi voleo da mu sin povuče na Kuliće.

“Možda jednog dana bude drugačije, možda proradi u meni taj očinski instinkt prema njemu. Svakako da mu želim sve najbolje i molim boga da ne povuče na ludu Miljanu ništa. Bolje da ima više mojih gena, inače, jadan on. Moja familija nije sjajna, ali je svakako bolja od Kulića“, završava rijaliti-igrač svoju jezivu ispovest, dok Željkova majka nema lepo mišljenje o Ivanu i oštro ga osuđuje zbog ovakvih reči.

“Ma, on je jedan alkoholičar, klošar jedan, u grobu treba da trune. Željku takav otac ne treba, nikada nije ni pitao za njega. Moj sin je moj život, ne mora on da se brine o njemu. Porašće Željko, pa će sve sam shvatiti, nema potrebe ja da mu pričam kakav mu je otac“, kaže uzbuđeno Kulićka i nastavlja:

“Maloj Leni želim sve najbolje. Hvala bogu, dete ima pravu majku, pa joj ova budala i ne treba. Ko zna koliko dugo i nju nije video, treba da ga bude sramota.”

Miljana: Ivan sinu nije kupio nijednu benkicu otkad se rodio!

Miljana Kulić tvrdi da Marinković uopšte nije zainteresovan da bude Željkov otac iako to jeste.

“Ivan se uopšte ne interesuje za dete, ni da pita kako je, ni da mu nešto pošalje. Ma, jednu benkicu mu nije kupio otkad se rodio, ali ja ne marim za to. Ja sam sinu sve obezbedila, ništa mi od njega ne treba”, kaže Miljana.

Podsećanja radi, Ivan i Miljana imali su pretprošle godine strastvenu vezu u rijalitiju “Parovi”, gde je Kulićka i zatrudnela. Ubrzo se ovaj par rastao, a ona je svoju trudnoću nastavila da vodi u drugom rijalitiju “Zadruga”. Nakon što se porodila u Nišu, Marinković je svog sina Željka samo jednom video.

SvetRajko Ristić