DJ Lazar Čolić Zola izbačen je iz Zadruge, a po njega u studio jedva je uspeo da stigne menadžer Boban Majstorović, koga su na granici maltretirali čak tri sata zbog lažne dojave Miljane Kulić.

„Jedva sam uspeo da stignem! Na granici su me držali i pretresali tri sata zbog Miljane. Nisam verovao da je ona toliki psihopata. Ljudi moji, tri sata su mi preturali po kolima, nisam znao šta me je snašlo dok mi nisu rekli da su imali telefonsku dojavu da provere moj auto. Miljana ih je zvala i rekla da prevozim ko zna šta! Ja nisam verovao da je to moguće, ali onda sam shvatio o kakvoj osobi se radi. Sama mi je slala poruke kako neću ući u Srbiju i neću moći da odem po Zolu jer će se ona postarati da me ne puste preko granice. Žena je psihopata, moram broj telefona da menjam. Zove me dnevno po trideset puta i kada je blokiram, zove s drugog broja. Maltretira i mene i Zolinu majku, preti… Ja se nadam da ćemo Zola i ja uspeti da izađemo mirno iz Srbije. Sve mislim sada će da uleti u studio i da nas pobije. Ona priča da smo je iskoristili, da je Zola živeo na njen račun… Tačno je da je on bio u Nišu, ali zbog nje! Ona nije htela da idu kod njega. On je nju zaista voleo i bukvalno je sve radio zbog nje, pa i bežao iz Zadruge“, kaže Boban, koji je siguran da ih Miljana neće ostaviti na miru.

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA OD PETKA!

KUPITE SVET! EKSKLUZIVNO: Darko IDE U ZATVOR, verenica Marina OČAJNA! Paparazzo Duška i Karleuše! Dragana Mirković mora na operaciju! Suzanin sin: UBIĆU MIKIJA!

svetsvet