Milica Pavlović nedavno se vratila iz Milana, gde je boravila nekoliko dana. Kako se provodi, redovno je obaveštavala svoje pratioce, ali ipak nije bila do kraja iskrena pošto je na svim tim fotografijama bila sama. Naime, kako Svet saznaje, pevačica je otputovala u Italiju kako bi se sastala sa dečkom koji je poreklom iz Srbije, ali u Milanu živi i radi.

„On je sportista, ali Milica neće da otkriva ni koji je sport u pitanju, a ni kojim se još biznisom on bavi. Znamo samo da su stalno na vezi i da joj svaki dan stavlja do znanja da mu je i te kako stalo do nje. Svako jutro joj šalje buket cveća na adresu, pa joj stan izgleda kao cvećara. To udvaranje trajalo je gotovo punih mesec dana, a onda je ona popustila i otišla kod njega u Milano. Tamo joj živi i drugarica, pa je spojila lepo i korisno – videla se sa dečkom, a i sa drugaricom.”

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE, REGIONA I DIJASPORE!

Novi SVET! EKSKLUZIVNO!!! Cucina ŠOKANTNA ispovest: RODILA SAM ŠABANU DETE! O čemu smo pričali par sati pred pogibiju! Ana Korać ABORTIRALA DETE PORODIČNOG PRIJATELJA! Kakva je veza Cece i Novaka Đokovića!

svetsvet