Dara Bubamara proslavila je sinu Kosti deseti rođendan u Novom Sadu, a na slavlju je naravno bio i Milan sa kojim je ona provela celu noć.

“Dara je organizovala slavlje u igraonici, a došli su svi Kostini drugari. Ona nije žalila novac za proslavu pa su deca su uživala u raznim animacijama, gomili igračaka, sokićima i dve velike rođendanske torte. Inače, Kostu je posebno oduševio tatin pokon, automobil za decu koji ide na struju i koji je trenutno potpuni hit”, priča izvor i dodaje:

“Dara je nakon velikog slavlja u igraonici otišla sa sinom i bivšim suprugom Milanom u njen stan gde su svi zajedno kao prava srećna porodica otvarali poklone. U neko doba, Kosta je presrećani i uzbuđen otišao u svoju sobu da spava dok su Milan i Dara ostali zajedno uz vino. Šta se dalje dešavalo znaju samo oni, ali kako tvrde komšije Milan je tek u jutarnjim satima izašao iz Darinog stana. Vrlo brzo je i ona Kostu odvezla na trening”, kaže naš izvor.

Šta god da se deslio među bivšim supružnicima verujemo da je Kosta bio najsrećniji kada je probudivši se posle rođendana video mamu i tatu zajedno.

Kupite SVET! LEKOVI JE UNIŠTILI: LUNA NE MOŽE DA IMA DECU! Brenin Stefan imao UDES! PRVA ISPOVEST sina Suzane Perović: HTEO SAM DA UBIJEM MIKIJA! Aleksandri PRETI ZATVOR I ODUZIMANJE DETETA!

svetsvet