Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, prilikom koje su pale teške reči i optužbe.

Aleksandra je iznela niz tvrdnji na Davidov račun, i ispričala da je on naslnik i da ju je fizički maltretgirao.

“Ja sam jednom ovde počela da pričam kako si ti nasilan, čime se baviš i kako se ponašaš, pa si izmanipulisao sa tom temom i prebacio na nešto šesnaesto. Ti jesi nasilan i jesi nasilnik, i te kako jedan veliki nasilnik”, rekla je Aleksandra.

“Kaže ona koja je bila sa momkom koji ju je tukao. Svi su te tukli… Ti si najveće smeće sa kojim sam ja bio. Volim što sam te pred svima prevario”,  urlao je David.

“David je mene i te kako znao da šutira i gazi. Imala sam masnice i podlive ovde, ali i te kako postoje snimci. Moje žene su to pratile. Što se tiče Davida i njegovih pretnji, ovde ne može da bude nasilan. Tvoje pretnje padaju u vodu. Ti prema meni više ne možeš da budeš nasilan”,  rekla je Aleksandra, a on joj je David odgovorio i spomenuo dete.

“Ona ostavljala dete samo kući. Dete ti divlje bilo dok nije došlo kod mene, dok ga nisu vaspitali, nije znalo da se ponaša. Dete je bilo asocijalno”, rekao je David.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

svetsvet