Zoran Šumadinac otkrio je da zna šta je bio u prethodna tri života, kao i da je u svakom od njih bio ubijen!

Zadrugar je s cimerima pričao o energiji, a potom je otkrio da se seća svojih reinkarnacija.

– Ja sam imao tri života. Prvi put sam bio aristokrata na belom dvoru (?!). Tu su me ubili. Ne možeš toga da se setiš, ja sam radio hipnozu, vratiš film i vidiš sve sada – rekao je Zoki i dodao:

– U drugom životu sam bio za vreme Džeka Trboseka. Znam samo da se nešto desilo oko fijakera i da sam tada bio ubijen – rekao je on i nasmejao zadrugare.

– Treći put je bilo 1836. godine, tačno se vidi datum, grad i sve. Kao da gledaš na televiziji. Imao sam devet godina i ubacili su me u neku jamu ili pećinu i tu sam skapao od gladi – rekao je on i nastavio:

– Ja sam imao tri života, ovo mi je četvrti. Ovaj mi je završnica. Više nema reinkarnacije. Duša ide, spaja se gore s univerzumom.

Zoki je potom rešio da pohvali svoj privatni biznis.

– Radim i hipnozu budućnosti – da čovek vidi šta će biti u sledećem životu, vidi sve, i kada se rađa, šta će biti. Svi mi imamo karmu, grešimo, pravimo neke gluposti i sve to plaćamo u narednom životu. Onda radimo tu hipnozu da vidimo kakav će nam život biti, ukoliko je loš, tada znaš da moraš sada da budeš što ispravniji. Ja mogu da radim i hipnozu vraćanja u utrobu majke. Ti vidiš sebe u stomaku majke. Hipnozu naplaćujem oko sto evra – ispričao je Zoki, a Bora Santana mu je rekao:

– Nisi ti džabe kupio stan od 100 kvadrata u centru Beograda!

Svet