Mladi pevač Stefan Živojinović je gostujući u jutarnjem programu televizije “Hepi” iskreno govorio o tome na koji način gradi svoj imidž u javnosti, kao i da se ne boji da će isti biti ugrožen.

Stefan Živojinović navikao je na pažnju medija, ali ističe da ne voli da se u javnosti pojavljuje po svaku cenu, već samo kada za to ima dobar razlog, a to su pesme i spotovi.

“Ja sam u tome odmalena, tako da ni ne znam za drugo. Izolovao sam se jedno vreme kad sam bio u Americi, ali nama je imidž baš čvrst, mi na njemu radimo. Ja poslednjih godina, a moji roditelji ceo život, ne može to tako lako da se uništi”, naveo je Stefan.

On je dodao i da često govori roditeljima, Lepoj Breni i Bobi Živojinoviću, da odvoje više vremena za sebe.

“Oni su toliko radili do 35, 40. godine, da sad imaju prostora da se povuku i da rade upola manje. Ali ipak malo vremena ostavljaju za sebe. Ja im kažem “Posvetite se sebi, idite na more sa prijateljima, izlazite, a mi ćemo da se snađemo. Živi smo, zdravi, radimo”, kroz smeh je ispričao Stefan.

Nakon velikog uspeha hita “Od večeri do jutra” miljenik devojaka sprema nove pesme, a publika odnedavno ima priliku da ga svakog četvrtka sluša u beogradskom restoranu “Temperament”.

svetsvet