Stefan Živojinović ne krije svoje uzbuđenje što će u novogodišnjom noći pevati u beogradskom klubu „Kasina”, ali ne sprema nove pesme.

„Na godišnjem nivou izađe od trista do četristo pesama i sve su iste. Pevači fazonski liče jedni na druge, osim tih pet odsto koji rade nešto drugačije i koji se izdvajaju.”

Koga bi ti svrstao u tih pet posto?

Bez razmišljanja Milicu Pavlović, ona je jedna od najoriginalnijih na našoj estradi, zgodna, lepa, ma ona je čudo! Ne bi se bunila da bude Brenina snajka, a ako mene pitate, ne bih se bunio ni ja! Divim se njenoj hrabrosti, ona je po mom mišljenju jako sposobna, veoma hrabra devojka i žena.

A Aleksandra Mladenović?

Skoro smo bili zajedno na snimanju neke emisije, devojka zakiva kako peva i prelepa je. Znaš, mene su moji naučili da je sve lepo na svoj način, ne gledam fizičku lepotu, bitno mi je šta čovek nosi iznutra. Ništa nije ružno, ne postoje takve stvari, ali ja sam više za Milicu.

Koju bi koleginicu izdvojio kao najbolju ribu na estradi?

Anastasija Ražnatović mi super izgleda, ona je godinu dana starija od mog Viktora. Dobri smo prijatelji, poznanici. Vidi se da pazi na izgled, ceo njen imidž, u stvari ona kao da je postala brend na samom početku karijere. Meni nikada nije bilo bitno to fizički, koliko su mi bitne karakterne osobine, ali ona mi izgleda super.

Da li se Brena meša u tvoj izbor devojaka?

Ona se ne meša u moje, a ja se ne mešam u njene izbore. Evo, uradila je sada novu pesmu. Žena ima glaščinu, luda je kako peva, sve što otpeva je toliko lepo i emotivno. Moj savet njoj je da piči dobre i kvalitetne pesme i da se ne osvrće ni na kakve priče, ona je dama, drži svoj ugled i samo neka snima. Kako idu godine, ona je sve bolja i bolja, kao da nema kraj.

Nisi se oglašavao povodom Lukasovih napada na Brenu?

Nemam ništa protiv Ace, znam koliko je uživao i voleo što je deo Zvezda Granda, ali ne dolikuje mu takvo ponašanje. Bio je deo nas i na kraju takav postupak niko nije očekivao. Mislim, nemam ništa protiv, dobar je to marketing. Za estradu je dobro da ima skandala, tu nema greške. Brena je kao i uvek ispala dametina u celoj priči. To je taj javni svet, na nju se uvek kače i pljuju je, a ona se brani ćutanjem. Svoju ličnost i ime opravdava dobrim pesmama i velikim koncertima za razliku od ostalih i to je njena veličina. Odavno se izdigla, ima svoj pečat i zato je velika zvezda.

Popović ostaje u Grandu, a Brena ipak izlazi iz cele priče?

„Nisam se puno mešao u to. Popović sigurno ostaje kao savetnik i kao neko ko će tu učestvovati. Koliko ima finansijske dobiti, toliko on to voli da radi, ‘Zvezde Granda’ ga čine emotivno srećnim. A mi nastavljamo dalje, imamo svoje privatne poslove koji su nam prioritet. Jedan od poslova nam je vinarija i vino koje proizvodimo ‘Vista Hill’. Viktor i ja smo ušli u posao sa našim kumom i od stare vinarije smo napravili internacionalni brend. Imamo planove da se širimo na američko tržište. Dobili smo nagradu za najbolje belo vino u Srbiji, kao i za roze.

Veljko Ražnatović se oženio i beba je na putu…

Čestitam Veljku dva puta! Na ženidbi i na bebi! To su lepe stvari. Voleo bih i ja da imam decu što pre i da ih je što više. Trenutno imam dosta planova, želim da budem finansijski stabilan da bih mogao da pružim sve svojoj porodici. Da mi se desi neka beba, bio bih presrećan, naravno, ali više sam fokusiran na posao.

Ko je bolji stric malom Aleksandru, Viktor ili ti?

Viktor je bolji stric od mene, ali nije da se takmičimo. Realno, on je stalno tamo na Bežaniji. Samim tim je češće sa bebom.

Da li ti nedostaju Brena i Boba i porodična kuća otkako živiš sam?

Svakom roditelju je teško kada mu dete ode. Ne bih da pravim neku famu, ali nije im bilo lako, a nije ni meni baš. Moram da vam priznam, dosadno im je bez mene, njih dvoje sada ulaze u neke godine kada bi trebalo da im se nađemo i da ih informišemo šta sme da se jede i šta ne sme. Pogotovo Bobu, on je kritičan. Viktor se stesao i baš vodi računa…

Da li ti se pevački više sviđa Luna ili Kija?

Njih dve ne mogu da se porede sa pevačima koji su u ‘Grandu’. Kija i Luna guraju neki svoj fazon i svako ima pravo na borbu. Danas više nema pravila ko može da uspe. Jedino o onom ko istraje deset, petnaest godina može da se stvori prava slika. Na kraju se zaista vidi da li ti radiš to iskreno i na pravi način ili brljaš. Drugačiji je moj i njihov pogled na karijeru, drugačije je kada izađeš iz ‘Zadruge’ pa propevaš i kada izađeš kao pevač iz ‘Zvezda Granda’. Ne može to da se poredi i ne ide u isti koš. U svakom poslu ima brlja pevača i svega.

svetsvet