Stefan Karić: “Tad sam nešto loše bio sa Dijanom, video sam se sa Milicom Kemez…”

Stefan Karić je u emisiji “Gledanje video klipova”, komentarisao sa kojim devojkama iz “Zadruge”, je imao nešto više od prijateljstva. Tu je pomenuo Draganu Mitar, Maju Marinković, Anu Korać…
Međutim, ono što je zaprepastilo sve gledaoce je detalj, kada on komentariše odnos sa Milicom Kemez, pa govori da je sa Milicom bio dok nije sve dobro išlo u vezi sa Dijanom Milojković, pokojnom misicom:

Nije bilo seksa, već samo “do pola”?!?

– Sa Milicom sam bio… tad sam nešto loše bio sa Dijanom, dopisivali smo se, videli se, eto to, bezveze onako, posle sam se pomirio sa Dijanom i to je to – rekao je Stefan. Milica Kemez je kratko prokomentarisala i priznala vezu sa Stefanom. Dodala je da nije bilo seksa, već nešto “do pola”, a ova izjava je toliko iznenadila Zadrugare, da je čak nisu ni pitali šta joj to “do pola” znači.

Stefan se kasnije pravdao Janjušu koji ga je kritikovao da je trebao odmah sve da prizna.
– A sada će ispasti da sam prevario Dijanu sa Milicom… – jadao se Stefan i nastavio:
– Nisam želeo da se priča kako sam je*ao ovu, kako sam je*ao onu, a sada će se pričati.
– Trebao si odmah sve priznati – ponovio je Janjuš.

Ovo Stefanovo priznanje nije iznenadilo gotovo nikoga u kući, jer su za tu vezu znali i Jelena Pešić i Ivana Šopić, Lepi Mića, Zola, Janjuš, Ana Korać….
Sav Stefanov trud da bude i ostane džentlmen će za njega na kraju ispasti dvosekli mač. Po Zadruzi i po društvenim mrežama sve se manje veruje Osmanovom sinu, pa čak i u priču o njegovoj boli zbog gubitka najveće ljubavi Dijane, sve manje gledalaca veruje.

Tugu lečio u zagrljaju brojnih devojaka

Kako je sam govorio, on se posle njene smrti suzdržavao od vezivanja u emotivnom smislu. Sve to je često delio i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.
Ali, kako sada saznajemo, on je spas od bola i praznine tražio u zagrljaju brojnih devojaka. Kija Kockar je po Osmanovoj priči bila jedna od njih, zatim Jelena Pešić, a onda je toj listi dodato ime Ane Korać, iako oboje ne žele da priznaju vezu. Spekulisalo se da je bio sa pevačicom Katarinom Živković, kao i sa Lunom Đogani. Šta će sve još isplivati, videćemo, jer ne verujemo da je lista devojaka konačna. Od Zadrugarki koje još nisu povezane sa Stefanom ostale su Aleksandra i Mina, no ne bi nas začudilo da su i one imale nešto sa zvezdarskim plejbojem.

Bora Santana zbog Stefana oterao Milicu Kemez iz kreveta!

Na drugoj strani, nakon priznanja Milice Kemez da je bila sa Stefanom, Bora Santana je poludeo. Naime, on ju je isterao iz kreveta, žestoko je izvređao, a ona je sve vreme jecala i nije progovarala.
– Sad se pakuj, izlaziš, nemoj da si mi se vratila. Te k*rvinske fore kod mene ne postoje. Ne postojiš više za mene. Znaju da se svi j*bu sa kim stignu. U rijaliti ulaze k*rvetine, da vidiš samo šta ja radim. Ajde, neka bude žrtva, neka kaže da sam je ja izbacio. To što je ucveljena kod mene ne prolazi. Prošao sam ja jače priče nego što ona misli – pričao je besno Bora.

Možete samo zamisliti šta će Mensur uraditi Mini Vrbaški, ako i ona kroz koji dan prizna da je bila sa Stefanom.

SVETPRINTSCREEN, YOU TUBE