Stefan Karić bukvalno se slomio kada je saznao da pesma „22” koju je snimio Milan Petković, a koja je posvećena njegovoj bivšoj najvećoj ljubavi, pokojnoj misici Dijani, broji milionske preglede.

STEFAN NIJE MOGAO NI DA JE ZAGRLI…

„Video sam da ga je baš pogodilo. Drago mu je zbog toliko pregleda, a onda se sigurno setio svega kroz šta je prošao sa Dijanom. Posle toga se pomirio sa Ivanom Šopić, ali joj je ipak stavio do znanja da od njihove veze nema ništa. Nije mogao ni da je zagrli, a kamoli poljubi posle svega”, priča za STAR Stefanov drug i objašnjava.

“Jednostavno, Šopićka ipak nije devojka za njega, to je svima jasno, posebno njegovom ocu Osmanu. Kad je on nju bukvalno šutnuo zbog sećanja na Dijanu, šta dalje da pričamo. Očigledno mu je na trenutke potrebno njeno društvo tamo i ništa više od toga”, otkrio je za STAR Stefanov drug.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! MEGAEKSKLUZIVNO! NOVAK I JELENA NISU ZAJEDNO! Sve mu se smučilo! Psihijatar otkriva: Lunino ponašanje je posledica SILOVANJA! Bekuta NA LEKOVIMA! Veljko LJUT na Bikovića!

PROČITAJTE JOŠ: Viki Miljković u OPASNOSTI! Rak je PODMUKLA BOLEST!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić u OČAJU! Moli CECU! “Pomozi mi da VRATIM DECU!”

Reakciju Stefana Karića dok sluša pesmu “22” možete pogledati ovde

 

JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR I YOU TUBE