Ivana Šopić je jedva izgladila odnos sa Karićem kada je on saznao s kim je sve bila pre njega! I umesto da mu je sad ispričala sve detalje, ona krije da je bila u šemi sa Šabanovim sinom Mihajlom!

IVANA PRSLA KAD JU JE MIHAJLO ŠUTNUO!

A čak ni to nije sve! Kako nam prenose izvori, Šopićeva nije mogla da dođe sebi od muke kad je Mihajlo šutnuo, pa ga je mesecima proganjala i uhodila, a on to sada mora da krije od nove devojke Aleksandre Mladenović jer ne želi da zna za sve njegove afere.

NOVI STAR! Žestoka svađa Novakove majke i Jelene! ŠOK: Zorica krije da umire! Luna čuva strašnu tajnu koja će je ubiti! Trudna Sevićka ugrozila bebu!

„Ivana je ceo život želela da živi na visokoj nozi, pa je uvek pokušavala da hvata momke sa dubljim džepom. Nije ona naivna. Pre dve godine bila je u vezi sa sinom Šabana Šaulića. Hvalila se da je on vodio u njihovu novu kuću na Dedinju u koju su se tek bili uselili. Ali ta ljubav nije potrajala jer je Ivana poprilično brbljiva, pa je Mihajlu zasmetalo što širi informacije o njihovoj vezi. Ne želeći da tajne iz njihove porodične kuće dospeju u javnost, Mihajlo je brže-bolje ostavio Ivanu i stavio joj do znanja da se pomirenju ne nada”, priča za STAR izvor blizak Ivani i nastavlja:


„Ivana je baš bila zagrejana za Mihajla, ali iako joj je skrenuo pažnju da ne priča mnogo okolo gde idu i sa kim se druže, nije ga poslušala. Počela je da ga uhodi, a njemu je to mnogo smetalo. Na lep način joj je saopštio da više ne može da bude u vezi sa njom, ali je ona poludela. Zbog nje je čak i broj mobilnog morao da promeni…”

ŠTA SE DALJE DEŠAVALO SAZNAJTE U NOVOM STARU!

STARSTAR