Edo i Dragana rešili su da sačekaju da izađu iz Zadruge i napolju obave bitan razgovor, te da odluče o budućnosti njihove veze. Međutim, Zilha, još uvek zakonita Edova supruga, sigurna je da će Dragana šutnuti Eda kada shvati da on uopšte nema novca koliko ona misli!

EDO JE UBEĐEN DA ĆE SE DRAGANA PRESELITI U NOVI PAZAR!

„Dragana i Edo još nisu definisali svoj odnos, ali je Fetić ubeđen da će je ubediti da se preseli u Novi Pazar. Siguran je da mu Zilha nikada neće oprostiti javnu prevaru, pa hoće da mu ostane bar Dragana”, otkriva izvor za STAR i dodaje:
„Međutim, on je Draganu ubedio da ima jako puno para, da mu biznis cveta i da može da joj pruži luksuzan život na koji je navikla. Međutim, Fetić od svoje ljubavnice krije činjenicu da honorar koji dobija iz rijalitija ide na račun njegove dece, kao i to da mu biznis više ne cveta, a da na veliki deo imovine Zilha ima sva prava, tako da na kraju Edu ne ostaje za luksuz, već bukvalno za osnovno. Čak je Zilha u jednom neformalnom razgovoru sa prijateljima kada se komentarisao odnos Dragane i Eda rekla: ‘Kada budu napustili Zadrugu, tada će Dragana dokazati Edu koliko ga voli, ima da ga šutne kao kera kada shvati da je go kao pištolj. Sve što je imao zajedno smo stvorili, ja za sebe ne želim ništa, ali naša deca zaslužuju da imaju sve za šta smo se mi godinama borili. Baš da vidim kako će da ga voli kada sazna da nema para ni u banju da je povede…

JOŠ DETALJA PROČITAJTE U NOVOM STARU!

STARSTAR