Starleta Stanija Dobrojević odmah je odgvorila na prozivke bivšeg dečka Vladimira Tomovića, s kojim je bila u ljubavnoj romansi u Zadruzi.

Naime, đetić je izneo svoje negativne stavove koje ima sada o Staniji i istakao kako je ona svojim pričama prevarila narod i da joj nikada neće oprostiti greške.

Dobrojevićeva je odmah odgovorila objavivši fotografiju na Instagramu sa novim dečkom. U roze majicu istakla je grudi, dok je Marković bio bez gornjeg dela odeće na sebi. Inače ovo je Stanijina prva objava na Instagramu nakon gostovanja njenog bivšeg dečka.

 

View this post on Instagram

 

😜💞

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Stanija ovom fotografijom navodno je želela da uputi Vladimiru poruku da sada uživa u ljubavi sa Markom, a ono što je sigurno jeste da Stanija ne skida osmeh sa lica.

Stanija je postavila i video iz Nju Džerzija i plaže na kojem se vidi kako uživa, uz opis da je život predivan.

Podsetimo, strleta je započela je ljubavnu u romansu sa Vladimirom Tomovićem u Zadruzi 2. često su razmenjivali emocije pred kamerama, a zatim su počeli da se svađaju. Nakon nekoliko nedelja Vladimir je odlučio da ostavi Staniju putem video-poziva koji su gledali milioni. Nakon toga starleta je upolovila u ljubavnu vezu sa mlađanim Markom Markovićem.

svetsvet