Sanja Maletić napadnuta je prethodne noći u Bijeljini od strane taksiste koji ju je vozio! Kako Telegraf.rs saznaje, sve se dogodilo nakon što je Sanja bila na snimanju emisije na BN televiziji, nakon čega je pozvala taksi i čoveku koji ju je vozio rekla da ide na određenu adresu. Međutim, tokom vožnje, Sanju su poslovni saradnici pozvali i rekli joj da se nađu na drugom mestu.

Sanja je taksisti saopštila da je došlo do promene krajnjeg odredišta nakon čega je usledila stravična drama. Kako kaže naš izvor, čovek je počeo da urla, psuje i da preti, a onda je ničim izazvan izvadio nož i nastavio da preti.

Kako je naglo zakočio, Sanja je otvorila vrata kako bi izašla iz vozila, ali je čovek sa nožem izašao za njom. Drama je nastavljena na ulici, a kako saznajemo, policiju su pozvali ljudi iz prodavnice pored mesta na kojem je vozilo zaustavljeno.

Nakon nekoliko minuta, policija je stigla na lice mesta i Sanja i čovek koji je vozio taksi vozilo sprovedeni su u policijsku stanicu. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvesta, nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć.

Kako nezvanično saznajemo, vožač taksija koji je izazvao incident iste noći je procesuiran.

svetprintscreen