Dragana Mitar je mirne glave ušla u šou jer je sud naložio da njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović bude isteran iz stana koji je ona dobila na korišćenje zbog sina Jovana.

Međutim, Dragana ne zna da je Siniša odlučio da uđe u “Zadrugu 3” i da javno dokrajči majku svog deteta. Osim toga, momak za koga se spekulisalo da joj je ljubavnik, Edis Fetić, već je ušao u Imaginarijum, ali tu nije kraj iznenađenjima jer se igri priključuje i Edova još uvek zakonita supruga.

Sinišin stan u Beogradu pre nekoliko meseci je dodeljen Dragani i njihovom zajedničkom sinu Jovanu, ali ih je Siniša izbacio, promenio bravu i izbacio Draganine stvari, a potom uselio bivšu suprugu. Dragana je pravdu potražila na sudu, te je 26. novembra Siniša izbačen iz stana, te je Mitrovoj omogućeno da ponovo u njemu živi sa sinom, što planira i nakon izlaska iz “Zadruge”.

Dragutinović je van sebe od besa, a planira osvetu u rijalitiju, te pregovara s produkcijom.

– Siniša je poludeo kada je saznao da mora da napusti svoj stan kako bi ga ustupio Dragani da tu živi s Jocom. Kada je policija pokucala na vrata sa nalogom za iseljenje, on je pomahnitao, toliko je vikao da ga je cela zgrada čula. Rekao je: “Zbog k*rve sam ostao bez stana, usr*ću joj se u život.” Otišao je kod majke dok ne vidi šta će, ali ne namerava da se zaustavi, rešen je da joj kad-tad preotme taj stan – objašnjava izvor za “Rijaliti” i navodi da je Siniša uveliko u pregovorima za ulazak u “Zadrugu 3”:

Siniša je već nekoliko puta bio na razgovoru u “Pinku” i dogovarao se o uslovima ulaska. Njemu je bilo bitno da uđe nakon Dragane kako bi pripremio materijal da je uništi. Takođe, tražio je pozamašan honorar, tako da su pregovori još u toku, ali njegov ulazak očekuje se u narednih mesec dana.

– Edova supruga takođe pregovara oko ulaska, te će to biti, u najmanju ruku, pravi rusvaj u Beloj kući, pašće krv kada se svi sastanu na jednom mestu. Dragana je Sinišu varala sa Edom, a Edo je ženu varao sa Draganom, tako da je žestok okršaj u najavi. Edova žena je rekla: “Kad se ja pojavim, sve će maske pasti” – završava izvor.

svetRajko Ristić/Svet