Pevačica Aleksandra Bursać je, kako prenosi pink.rs, ispričala detalje iz svog ljubavnog života. Rekla je da je biznismen iz Nemačke nije pretukao, a onda i priznala kako je izdržavala bivšeg dečka Zorana Uglješića.

„Da. Skoro u svakom smislu. Živeo je kod mene, nije imao posao, jako je ružno što to kažem, ali moram, ne smem da lažem”, rekla je Aleksandra.

SLAO VULGARNE PORUKE VEŠTICI!

Aleksandra je pre nekoliko godina stavila tačku na vezu sa Zoranom, nakon što je on slao vuglarne poruke Anđeli Veštici i nudio joj s*ks. Pevačica je u to vreme bila jako uznemirena i danima nije mogla da zaustavi suze nakon saznanja da se njen, sada već bivši dečko Zoran dopisivao sa Anđelom Vešticom. Ona je otkrila i to da li joj je Anđela pretila nakon što se saznalo za ovu aferu:

„Nije pretila, nismo se ni čule. Devojka nema ništa s tim”, kratko je rekla Aleksandra za pink.rs.

Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada nisam imala pojma da je on njen momak i da uopšte ima devojku. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktirao. Dopisivanje je trajalo neko vreme, ali ostalo je samo na tome. Kada sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga i više se nismo čuli”, izjavila je tada Anđela.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

SVETSVET