Razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste nije iznenadio njihovog venčanog kuma Andreja Ančevića Akija.

„Ja sam bio Rastin prijatelj i svedok na venčanju. Družili smo se dok je on bio niko i ništa, ma sećam se da nije imao patike. Pomagao sam mu šta god da je trebalo, a kada je napravio pare, zaboravio je na sve. Shvatio sam kasnije da je Ana ispala bolji čovek i da je Rasta jedno go*no. Ana će biti moj drug, ona je legenda, a Rasta me ne zanima. Razočarao me je kao čovek, nemam ništa protiv njega, jednostavno me ne zanima i ne želim da ga vidim u svojoj blizini, i to je to“, kaže Aki i dodaje: „Od samog starta bilo je jasno da će taj brak pući jer je Rasta bio prvenstveno fan Ane Nikolić. Kada je vozio onaj krš od lend rovera, imao je sve njene albume i slušao ih. Ja sam bio prisutan. On se ložio na nju ceo život, pa čak je i pesmu o njoj snimio, i na kraju se ona udala za fana. Znao sam da će to pući, ali žao mi je jer je Ana mnogo dobar čovek.“

OSTATAK ŠOKANTNE ISPOVESTI ANINOG I RASTINOG VENČANOG KUMA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA NA SVIM KIOSCIMA!

Kupite SVET! EKSKLUZIVNO! Kako izgleda život Cecine snajke nakon useljenja u njenu vilu! SVI ŠOK DETALJI! Šaban imao SRČANI NAPAD! Darko PUCA, IZBACIO OCA IZ BOLNIČKE SOBE!

SvetSvet