Manekenka Sofija Milošević je na meti internet trolova koji je optužuju da je sa fudbalerom Lukom Jovićem samo iz koristi i da non stop troši njegov novac.
Od kako je ušla u vezu sa fudbalerom “hejteri” je optužuju da je sa njim zbog novca, jer je Jovićev ugovor sa “Real Madridom” vredan 60 miliona evra.

Sofija je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u cvetnoj haljinici, a onda su je u komentarima na Instagramu optužili da je zatrudnela zbog novca i da je “najlakše trošiti tuđe pare”.

View this post on Instagram

Seeing double @prettylittlething 🧡🧡🧡

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Trudnica već neko vreme boravi u Madridu sa svojim dečkom, odakle često objavljuje fotografije iz luksuzne vile sa bazenom , zatim fotke skupocenih odevnih kombinacija, satova i tašnica koje vrede i po nekoliko hiljada evra.

„Mučila sam se da nađem neku garderobu u kojoj će mi biti udobno i koja će mi lepo stajati”, napisala je manekenka pozirajući u kratkoj šarenoj haljinici, brendiranim papučama i tašnicom.

KITI SE TUĐIM PERJEM

Dok su je jedni hvalili i rekli kako izgleda lepo u trudnoći, bilo je i onih koji su joj upućivali negativne komentare tvrdeći da se hvali skupim stvarima.

Jedan od komentara je: „Žena samo troši tuđi novac. Lako je tako. Godinama je povezuju s brojnim sportistima i sada je napokon uspela da jednog stavi pod svoje”, zatim je usledio sledeći: „E, svi bismo se tako oblačili da imamo para, posebno tuđih. Lepo si se udala, ciljano”.

Sofija se nije obazirala na ove komentare, ali ih je nekoliko dana kasnije ipak obrisala i nastavila da objavljuje fotografije iz Španije.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

 

SVETATAImages, Instagram