Anabela Đogani nedavno je prošla kroz težak period u životu kada je supruga prijavila za nasilje u porodici. Najveću podršku tada je imala od bivšeg muža Gagija Đoganija koji je trenutno i najviše razume jer prolazi i korz veoma težak period zbog svoje ćerke Lune Đogani.

Ono sa čim se Anabela susretala je i osuda ostalih članova porodice Đogani jer je Đole u nekoliko navrata oštro komentarisao Lunu i njen boravak u rijalitiju. On je nedavno čak izbacio i pesmu u kojoj je potkačio čak i bivšu suprugu.

E pa verovatno je sve to navelo Anabelu da lajkuje komentar u kom blate Đoleta, zbog čega su je Kijini fanovi oštro osudili, napisavši da je “snajka za primer, vazda”.

“Đogani Đogani, gledaj si prvo svoji jorgani, seti se brate da si plaćao reklame na rate, e moj brate da ti nije bilo filma “Slatko od snova” danas bi se zvao Nikola što bi rekli Romi “Ni Kola” bez kola ne bi imao suprugu Sladžu kako je već ti zoveš sad već bivšu koju si zamenio sa Vesnom što si je kao klinku k***** šta je sad sa tvojim moralom ostavio si ga dok si j*** Vesnu pod astalom, šta je sa Vesnom cipleom tesnom i ona je znala da je oženjenom čoveku p*** dala… E moj Đogani prodana dušo, možda je i tebi u g*** k*** ušo.”

svetsvet