SVET U NOVOM BROJU DONOSI:

Izgleda da se Sloba Radanović baš zaljubio, pa je trauma sa Kijom Kockar i Lunom Đogani, konačno uspeo da pronađe ženu sličnu sebi i skrasi se. Kako naš izvor tvrdi pevač planirao svadbu, tim više što oboje što pre žele bebu.

Kupite SCANDAL! Karleuša o ovome ne zna ništa, Duško krije istinu: PROPALE IM PARE U KINI! Lazić u Beogradu MARINU ŠUTNUO NA SELO! LUNU JURI MAFIJA Marko uzeo pare u njeno ime! (VIDEO)

Miloš Biković na meti napada – Glumac jednom rečenicom zapušio usta hejterima!

Ana Nikolić finansira novog dečka! Otkrivamo kako su se upoznali i čime se bavi misteriozni momak!

– Mislio sam da ga neću više nikada videti ovako zaljubljenog i srećnog. Definitivno mu je Jelena vratila veru u ljubav, a sada su odlučili i da dobiju dete. Njih dvoje su planirali od samog početka da se uzmu, ali se sve odložilo kada je Slobi preminuo otac, a potom i tetka. Međutim, život ide napred, a Sloba zna da ga je otac stalno pitao kad će unuče. Sad kad je Draginja ostala sama, svestan je da bi nju to vratilo u život. I Jelena želi da Slobi rodi dete iako ima dvoje iz prethodnog braka i Sloba ih voli kao svoju. Pa oni svi žive zajedno. Njemu se mnogo loših stvari izdešavalo u prethodnih par godina, sazreo je na bolan način, pretrpeo mnoge izdaje, linč, uvrede i sada ceni ono što ima sa Jelenom. Sada je bolji muž nego što je ikad bio i spreman je da postane i roditelj –  kaže Slobin prijatelj za SVET.

SvetSvet