Iako su se razveli, izgleda da Slobodan Radanović i dalje nije preboleo Kiju Kockar.

Naime, novo izdanje emisije “Paparazzo lov“, u sredu, 22. maja od 22 časa na TV Pink, donosi pregršt zanimljivih estradnih priča.

U prvoj od njih videćete gde Sloba ima nameru da kupi stan. Zanimljivo je da je to lokacija koja je veoma blizu stanu njegove bivše supruge Kije.

Odmah zatim, saznajete kako izgleda devojka popularnog mladog pevača Mirze Selimovića, koja do sada nije bila poznata javnosti, a sa pevačem je svila gnezdo na periferiji glavnog grada Srbije.

Videćete i ekskluzivne snimke Cece Ražnatović iz jednog verskog hrama, ali i sve detalje svadbenog veselja folk pevača Milana Dinčića Dinče i njegove supruge Jelene. Dragan Stojković Bosanac oporavlja se posle operacije srčanog zalistka, a kako izgleda danas ovaj muzičar otkrivaju najnoviji snimci “Paparazzo lova”.

Prošlo je skoro godinu dana od kada su se razišli Rasta i Ana Nikolić. Međutim, njih i dalje vezuje njihova ćerka Tara oko koje se zajednički brinu. Videćete kako izgledaju ti momenti.

Zadruga 2 i dalje privlači pažnju novim intrigama. Kamere “Paparazzo lova” pratile su kretanje bivšeg dečka Ane Korać, Filipa tokom boravka u Beogradu, gde je došao kako bi ušao na imanje u Šimanovcima, od čega je na kraju ipak odustao.

Tu je i priča kako je izgledao prvi susret Dragane Mitar i njenog supruga nakon što je ona napustila Zadrugu.