Sloba Radanović se sprema za venčanje!

Sloba Radanović konačno je srećan u ljubavi. Posle nategnutog braka sa Kijom Kockar i horor veze sa Lunom Đogani, skrasio se pored Jelene Đuričanin. Ljubav su aminovali njegova majka (i otac pre smrti), a kako stoje stvari, u planu je i svadba.

Sloba Radanović i Jelena već žive zajedno. Ona se sa detetom preselila u njegov stan i za sada je sve savršeno. Sloba radi, putuje, zarađuje, a ona ga čeka na aerodromu kada se vraća sa tezge i vozi kući. Pevač joj je zato dao svoj auto, ali i sve drugo. Kako njegovi prijatelji pričaju, na njoj ne štedi i čini sve da se ona i njeno dete osete voljenim i zaštićenim. Bravo za Slobu!

NOVI SVET OTKRIVA! OVO PRIJA NEĆE OPROSTITI BRENI! TAJNA NATAŠE BEKVALAC: EVO KO JE ON! EDOVA MAJKA NA SAMRTI! LUNA MORA NA OPERACIJU!

Edis STARTOVAO i Zilhinu rođenu sestru!? Okolina ZGROŽENA!

Brena je od OTMICE u stalnom strahu za Stefana! Ne da mu da se druži sa SINOM pevačice!

Podsećamo, pevačica Kija Kockar je više puta spominjala da je Radanovićeva porodica nikada nije prihvatila kao snajku. Prema rečima našeg izvora, Slobi je mnogo značilo to što je njegov otac aminovao ovu vezu pre nego što je umro. Pevač je bio mnogo vezan za oca i njegov gubitak mu je teško pao. Neposredno posle njegove smrti Sloba Radanović je rešio da osnuje porodicu pa je zaprosio prelepu Jelenu.

Međutim, SVET saznaje da Sloba planira da se venča sa Jelenom u istoj crkvi u kojoj se venčao sa Kijom. Naredne godine desiće se svadba decenije u crkvi u kojoj se Sloba zarekao na večnu ljubav svojoj bivšoj ženi Kiji. Sloba je sklopio brak sa Kijom 26. septembra 2016. godine, a razveli su se 7. avgusta 2018 godine. Međutim, još uvek se nije razišao pred Bogom od bivše supruge. Kako bi oženio Jelenu, neophodno je da se crkveno razvede od Kije. Kako nam izvor blizak Radanoviću navodi, Kija ne da Slobi saglasnost za crkveni razvod. Pevač je podneo zahtev za razvod kod parohijskog svestenika koji je dostavljen Kiji. Međutim, pevačica nije želela da mu da saglasnost pa zato ne može da oženi Jelenu. 

Ukoliko Sloba nagovori Kiju da potpiše papire, moći će da izgovori sudbonosno “DA” sa svojom novom izabranicom. Možemo da zaključimo da njihova zajednička budućnost zavisi od Kije. Ako Kristina da zeleno svetlo, obred venčanja Slobe i Jelene će se razlikovati od njihovog. Naime, drugi put kada se sklapa brak u crkvi ne nose se krune tokom obreda i venčanje je puno pokajničkih uzdaha. Ovakvim obredima dominira osećanje pokajanja, pa i tuge, zbog prethodnog venčanja koje nije ispunilo svoj cilj.

Podsećamo vas da je SVET već pisao o detaljima kako je Sloba zaprosio Jelenu. Razgovarali smo sa Slobinim drugarom koji je ekskluzivno za SVET otkrio šta se dešavalo u njihovom stanu.

Sloba i Jelena su se dogovorili da ovu lepu vest kriju od javnosti i da se venčaju kada prođe godinu dana od očeve smrti. Jelena je odmah pristala i rešila je da ispoštuje ovakvu odluku svog izabranika. Njegov prijatelj nam je otkrio detalje prosidbe. Kupio je skupocen prsten, pojavio se na vratima zajedničkog stana i iznenadio je prelepim buketom ruža. Jelena je pomislila da je dobila samo korpu sa cvećem, ali je pravo iznenađenje nastalo kada je ugledala prsten. Kada je zapevao njenu omiljenu pesmu, krenule su joj suze. Potom ga je ugledala na kolenima i oduševljenjem je rekla “DA”. Njegov prijatelj je dodao da je Slobina majka Draginja znala za pevačev plan i da ga je u potpunosti podržala. Očekujemo svadbu decenije za manje od godinu dana.

SvetPRINTSCREEN, YOU TUBE