Mlada glumica Mirka Vasiljević (28) sa fudbalerom Vujadinom Savićem (28) ima troje dece – dva sina i jednu ćerku, a njena nova izjava o tome kako vaspitava svoju naslednicu Adrijanu “zapalila” je društvene mreže.

Naime, Mirka je naglasila da njeno dete “mora da zna da je žensko”, te da to podrazumeva ćutanje jer onda brak može da opstane i ona može da dobije šta god želi (?!)

“Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna”, rekla je Mirka za Premijeru.

Ova izjava naišla je na osudu brojnih korisnika društvenih mreža, koji mahom navode ono što je istina, a to je da “priroda nikako nije postavila ženu kao biće koje ćuti i podmuklo procenjuje kada treba da iznese svoje mišljenje”, niti “kao biće koje je podređeno”.

Podsetimo, Mirkini stavovi na temu mušk-ženskih odnosa u nekoliko navrata iznenadili su javnost, a najveći šok bila je njena reakcija nakon Vujadinovih fotografija sa drugom ženom.

Naime, u SVETU su u oktobru 2014. godine izašle fotografije nastale 13. oktobra u 3:01 ujutru, a na kojima nepoznata devojka nasred ulice, ispred kafane na Vračaru u kojoj su se provodili, “jaše” Vujadina.

Vasiljevićeva je tada bila u sedmom mesecu trudnoće.

“I pored skandala koji je zadesio naše porodice moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj način. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i kako dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene. Vujadin je retko u Beogradu i normalno da poželi da izađe sa svojim društvom. Nemam problem s tim. Ljubomora postoji u granicama normale”, rekla je tada Mirka.

Nakon toga je u emisiji Amidži šou rekla sledeće:

“Bože moj, vežbalo se. To je neka tema o kojoj nisam hela mnogo pričam. On jeste bio na fotografijama, tako da ništa nije strašno. Nije išao u vojsku, pa je morao negde na vežba.”

Evo i pomenutih slika:

svetsvet