Dragan Kojić Keba poslao je uvredljivu poruku Žiki Jakšiću jer je u emisiji “Nikad nije kasno” spomenuo da je tekst za hit “Udahni duboko” napisala Ljiljana Jevremović, sa kojom Keba ima ćerku Inu.

“Žika je, kao i u svakoj emisiji, pozdravljao autore pesama koje pevaju učesnici šou-programa ‘Nikad nije kasno’, pa i Ljilju Jevremović. Nije ni sanjao da će to zasmetati njegovom prijatelju Kebi, koji ga je nakon emitovanja napao preko poruka. Kojić mu je poručio da više ne spominje njegovu bivšu jer ni on ne spominje Žikine ljubavnice. I Ljilja je kontaktirala Žiku, ali ona mu je zahvalila što ju je uopše i spomenuo u tako gledanoj emisiji”, kaže naš izvor, a Jevremovićka za Svet objašnjava: “Ovo nije prvi put da me Keba sabotira i da direktno napada saradnike. Još se prepričava kako se sa Rođom Raičevićem potukao u studiju Pinka, i to pred Rođinom devojkom. Keba ga je optužio da se zabavlja sa mnom bez ikakvih dokaza. Ina je tada imala dve godine, pa je enigma zašto ga je uopšte bilo briga. Još neke saradnike je pitao da li su spavali sa mnom, a voditeljkama pretio kada me spomenu. Jeleni Bačić ozbiljno je zamerio što je uopšte radila emisiju sa mnom. Inače, na suđenju kada je Ina imala deset godina rekao je da zna sa kim ja spavam. A 2011. godine smo se na sudu posvađali jer je rekao da neće da poveća alimentaciju za ćerku da se ja ne bih doterivala.”

POTRAŽITE OSTATAK SKANDALOZNIH IZJAVA LJILJANE JEVREMOVIĆ U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!

Kupite SVET! ŠOKANTNO OTKRIĆE: SLOBA NE ZNA DA JE USVOJEN! Teodoru i Gocu Džehverović TUKLI NA ULICI zbog veze Gocinog sina sa maloletnicom! STRAŠNO: Miljana će ponovo pokušati da se UBIJE I TO NOŽEM!

SvetSvet