Kija Kockar ušla je u sukob sa Alenom Albinovićem, bosanskim novinarom i bivšim skandal majstorom.

Sve je počelo kad je bosanski medij za koji dotični piše objavio vest o navodnim tvitovima sa nacionalističkim sadržajem za koji Kija tvrdi da nisu njeni i da ih nikad nije napisala.

Kija je zatim objavila skandalozne fotografije pomenutog na kojima se vidi da konzumira kokain.

Albinović je posle ovoga objavio skandalozni status na svom Instagram storiju u kom je napisao da je Kija trebalo da bude ubijena, što je zgrozilo pevačicu.

“Zgrožena sam i skandalizovana pozivima na ubistvo koji je dotični uputio! Obratiću se institucijama i mom advokatu. Neće im poći za rukom da me posvađaju sa mojom divnom publikom u Bosni, koju obožavam i kojoj pevam bar jednom mesečno, tvitovima koje pokušavaju da mi nakače. Tamo sam uvek sjajno dočekana. Da me neko naziva nacionalistom i da piše da sam “četnikuša” i da me je trebalo prvo ubiti kad je bilo bombradovanje je gnusno. Ovo nije lažni profil, ovo je njihov novinar. I za svaku osudu je, a svako normalan će i osuditi bilo koje vere i nacije da je”, rekla je Kija ovim povodom za SVET.

“Imam divnu saradnju sa medijima u Bosni i nije problem da se bilo šta objavi. Tu sam ja da demantujem, ali da se ja ovako nazivam i da se poziva na moje ubistvo od strane novinara sarajevskog lista je krajnje bezobrazno i opasno. Šta ćemo sutra ? Zgrožena sam, kao i cela moja porodica”, rekla je Kija za SVET.

svetsvet, printscreen