Vlasnik TV Pink Željko Mitrović već nekoliko dana boravi u Njujorku, gde je otputovao kako bi prisustvovao diplomiranju najstarije ćerke Sandre Mitrović na master studijama prestižnog univerziteta Kolumbija.

Na njegovom Instagram profilu mogli ste da vidite svaki trenutak – od žurbe da na vreme stigne u Njujork, preko susreta sa ćerkom u jednom džez baru i snimaka sa ceremonije diplomiranja, do toga kako Njujork izgleda kroz 8K360 kamere, koje su postale omiljen Željkov hobi.

Željko se pratiocima na ovoj društvenoj mreži “požalio” kako dani u Njujorku nemaju kraj i da ne može da prilegne ni na trenutak – odmah nakon Sandrinog diplomiranja, uputili su se na večeru sa njenom najboljom drugaricom i njenim roditeljima.

Kako bi pratioci ispratili svaki deo njegovog boravka u Americi, i to na veoma zanimljiv način, Željko je objavio video sa večere sa Sandrinom drugaricom, koja je inače sa Tajvana. Posebno interesantno je to što Sandra nije upozorila Željka da roditelji njene drugarice ne znaju engleski, ali to ga nije sprečilo da se u dobrom društvu odlično provede.

Ova moja opi*ena Sandra mi nije rekla da Jangovi ne govore engleski! Ali bez obzira, kul neki ljudi! – napisao je Željko uz video sa večere, na kojoj je pored Jangovih bila i Sandrina mama, Sonja Mitrović Hani.

Da li je Željko uprkos jezičkoj barijeri, nakon večere sa Jangovima, možda odlučio da posao proširi i na azijsko tržište, ostaje nam da vidimo.

SvetInstagram