Severina poslednjih meseci puni novinske članke najčešće vestima koje nisu nimalo prijatne. Nakon oduzimanja starateljstva, izgleda da joj je sve krenulo po zlu.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Đoković ostavlja reket i uzima mikrofon u ruke? Jelena i Novak izašli zajedno na scenu pa zapevali!

Gordana uputila dirljivu poruku Šabanu, a onda pozvala sve fanove da urade OVO! (FOTO)

Severina više ne zna gde udara?!

Ovih dana oktuelna tema je  navodni razvod Severine i Igora Kojića, u šta njeni fanovi nisu poverovali.

Međutim, nedavni postupak pevačice budi sumnju kod ljudi. Izgleda da je Severina “pomešala” sadašnjost i prošlost.

Severina je baš danas na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem, svekrom i svekrvom Draganom Kojićem Kebom i njegovo suprugom Oljom.

Uz selfi je napisala: “Sasvim običan ponedeljak” uz razne haštagove među kojima je, između ostalog, “vreme za porodicu”.

A kad odete na profil Igora Kojića – imate šta da vidite.

Fotografiju njegove majke u istom kompletu, ali iz septembra 2018. kada su slavili njen rođendan na istom mestu, u istoj odeći.

Da se radi o istoj slici, a ne o ponovljenoj modnoj kombinaciji, govori to da je i čovek u prugastom džemperu koji je sedeo iza njih – na obe fotografije.

Šta je razlog ove njene “igrice” nije razjašnjeno, ali svakako ne ide u prilog pričama da joj u braku baš i ne cvetaju ruže.

Svetataimages