Odluka mlade muzičke zvezde Zoi da peva na ovogodišnjem prestoničkom Prajdu izazvala je burne reakcije mnogih, ali nju, i pored mladih godina, nisu pokolebali negativni komentari, te je sada otišla i korak dalje.

– Ne radim to kako bih privukla pažnju. Naprosto, dobar deo tinejdžerskog doba sam provela u Los Anđelesu gde su kreativne slobode znatno drugačije nego ovde, pa je samim tim i moj način izražavanja možda drugačiji nego što je uobičajno. Doduše, sada su došle nove generacije koje podržavaju različitost pa i nisam toliko dočekana na krv i nož koliko sam očekivala. Postoje, naravno, ljudi kojima se to ne dopada, ali to je sasvim okej – izjavila je vlasnica hita “Eto”.

Tri i po meseca nakon debitantskog singla, Zoi je ekranizovala i drugu pesmu “Zovi”, a škakljivi tekst o muškarcu koji je proganja ispratila je kontroverznim spotom koji se poigrava sa LGBT tematikom, što je ponovo izazvalo lavinu reakcija.

U nastavku pogledajte scene u kojima su glavne uloge dobile transrodne osobe, a nema sumnje da će vam zbog jedne od njih pasti vilica.

 

promopromo