Saša Kovačević se počastio skupocenim automobilom za koji je iskeširao neverovatnih 150.000 evra! On jedan nastup naplati više od deset hiljada evra, a kad se uzme u obzir i da mu drugi poslovi, ugostiteljstvo i njegov muzički studio, donose dodatne prilive novca, ne čudi što često obraduje sebe ekskluzivnim i skupocenim stvarima.

Popularni pevač ima dara za biznis, pa za njega nije bilo zime ni tokom poslednjih meseci, otkad vlada pandemija koronavirusa. Pop pevača se pojavio na jednom događaju vozeći četvorotočkaša za kojim su se svi okretali. Da li su se žene okretale za kolima ili za Sašom, koji je jedan od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni, procenite sami.

VRATA SA UNUTRAŠNJE STRANE I SEDIŠTA, OBLOŽENA SU CRVENOM KOŽOM!

Inače, u pitanju je “porše panamera”, čija je vrednost minimum 150.000 evra, a ukoliko je specijalna edicija, može da košta i do 200.000!Naravno, ovaj automobil ima najbolje performanse, kožna sedišta, a dok se Kovačević uparkiravao, uspeli smo da vidimo i kako izgleda iznutra.

Vrata sa unutrašnje strane, kao i sedišta, obložena su kožom u crvenoj boji, a stakla su poluzatamnjena. Kad je pevač izašao iz automobila, svi su gledali u njega – muškarci zbog četvorotočkaša, a žene očito zbog Sašinog atraktivnog izgleda. Saša već godinama intenzivno vežba u teretani, a rezultati su očigledni. Pritom se doterao i obukao crne pantalone, majicu i mokasine u istoj boji.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

SvetATAImages