Šapčanin Mihajlo Maksimović uhapšen je ponovo nedavno zbog sumnje da je bio makro brojnih elitnih prostitutki, od kojih su neke dobro poznate domaćoj javnosti. Mediji ovih dana bruje o ovom muškarcu zbog toga što je u njegovom računaru, navodno, pronađen spisak devojaka koje je podvodio bogatoj klijenteli.

Prema izvoru “Kurira”, jedna od glavnih prostitutki Mihajlovića je učesnica “Zadruge” Sanja Stanković.

– Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat – otkrio je izvor “Kurira”.

U tekstu ovog lista se navodi da je Sanja imala poseban tretman. Pomenuti muškarac ju je čuveo za najbogatije klijente, slao je na putovanja i uvek su joj izlazili u susret.

O ovome je pre neki dan u Zadruzi pričala i Stanija Dobrojević.

– O čemu mi pričamo ovde, Sanja je privođena zbog prostitucije. Znam imena i tek ću da govorim. Verujem tim ljudima – rekla je Stanija Dobrojević u “Zadruzi”, pa nastavila sa pričom.

– Sanja, da li si privođena za prostituciju? Pljujte, polivajte koliko hoćete, prostitutka si, pa si prostitutka, pozdravio te Mihajlo, to je istina. Ne znaš ko je Mihajlo? Mali je Beograd. Devojka ti je prostitutka i je*e se za pare, ti si joj paravan – vikala je Stanija Jovani Tomić, koja je u vezi sa Sanjom Stanković.

SvetRajko Ristić