Samo nekoliko sati nakon vesti o pogibiji Šabana Šaulića, njegovi naslednici Sanela i Mihajlo Šaulić napustili su porodični dom na Dedinju, koji je bio premali da primi sve one koji su došli da im izjave saučešće i pruže reči utehe, i uputili se ka beogradskom aerodromu Nikola Tesla tokom današnjeg popodneva.

Sanela i Mihajlo su se prvim letom uputili u Nemačku, gde je danas, u ranim jutarnjim časovima, njihov otac nastradao u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao vozač automobila koji je naleteo na onaj u kojem je bio pevač. Prema informacijama iz nemačkih medija, čovek koji je izazvao nesreću svojim vozilom je upravljao u alkoholisanom stanju, uprkos tome što dozvolu za upravljanje nije imao.

Sanela i Mihajlo su sleteli u Nemačku. Međutim, dozvolu da vide telo tragično nastradalog pevača Sanela i Mihajlo još uvek nisu dobili, piše Pink.rs.

Prema informacijama od njihove rođake, Saneli i Mihajlo je rečeno da još uvek ne mogu da vide pokojnog oca, budući da još uvek nije u potpunosti završen uviđaj, već da će morati da sačekaju do sutra.Takođe, kako je rečeno, sahrana, koja je planirana u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, ne očekuje se pre petka, subote.

SvetSvet