Pevačica Romana Panić i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni su u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, a kako mediji navode, ona je zbog cele situacije upala u tešku depresiju. Romana odbija da jede i time ozbiljno ugrožava svoje zdravlje, a kako piše Alo, stanje je zabrinjavajuće jer ona od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

„Romanino hapšenje je izazvalo  veliki šok među njenim prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svesna da će vest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije”, kaže izvor blizak pevačici i njenoj porodici i nastavlja:

“SVE JE SLABIJA! U SUZAMA ZASPI, U SUZAMA SE BUDI!”

„Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu, ne napušta je griža savesti koja se meša sa tugom i stidom, jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom. Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koju im je nanela.”

View this post on Instagram

#lazabeauty #thebest #makeup #hairstyle #nails #??❤

A post shared by Romana (@romana_panic) on

Kako se dalje navodi, njeni najbliži pokušavaju da je ohrabre.

„Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše”, završava prijatelj Romanine porodice za pomenuti list.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

 

SVETSvet, Instagram