zorica-dukic-gastoz-instagram-1-1

U subotu, pred kamerama Hepi televizije i milionima gledalaca Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz će se zaista venčati.

Venčanje i svadba će biti tradicionalna, ispostovaće se svi srpski običaji, za mnoge zaboravljeni.

“S obzirom da je pravo venčanje u pitanju, biće prisutan pravi matičar, familija mlade i mladoženje, smenjivaće se pevači I mnogobrojni gosti”, kažu u produkciji.

“Donosiće darove, a mlada i mladoženja će ispoštovati sve što nalaže srpska tradicija.”

zorica dukic promo2

Venčanju će prisustvovati i porodice mladenaca, njihovi kumovi, kao i mnogi prijatelji. Svoj dolazak na svadbu najavili su mnogobrojne javne ličnosti, pevači, zabavljači, biće nekoliko orkestara. Pravi matičar će venčati mladence, a sam čin venčanja planiran je za 15 sati.

“Mada je u medijima predstavljeno drugačije, majka Nenada Marinkovića dolazi da podrži svog sina”, rečeno nam je u produkciji Hepi televizije.

Biće tu i Gastozov otac Đura Sinđelić i drugi rođaci. Na ekranu uživo u programu, pratićemo da li je situacija baš onakva kakvom je predstavljena u javnosti.

zorica dukic promo1

Mladoženja će skidati jabuku sa visokog stuba, mlada će bacati sito i bidermajer,  a produkcija Hepi televizije rešila je da podseti naciju na davno zaboravljene običaje: beli luk u nedrima mlade za sreću, lomljenje pogače koju pravi svekrva, iznošenje kuma iz kuće tako da ne dotakne zemlju…

Mlada je satima birala venčanicu, a mladoženja odelo, tražili su da im se obezbede burme od belog zlata. Gastoz je imao molbu da dok traje sam čin venčanja svira kvartet, ali se kasnije odlučio za tradicionalnije srpske detalje.

Ružica Veljković je najavila da će oteti Nenada Marinkovića:

“Era Ojdanić je oteo mladu s venčanja, a ja ću mladoženju”, rekla je Ružica Veljković, koju je Gastoz ostavio zbog  Zorice Dukić.

“Imam plan kako to da učinim i učiniću sasvim sigurno. Gledajte svadbu, pa ćete videti.”

Ružica Veljković bila je najveselija na veridbi Zorice i Gastoza, čime je pokazala da se nije mnogo nasekirala što je ostavljena.

Neposredno pre velike svadbe, Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz su bili u izolaciji zbog sukoba sa Zmajem od Šipova, ali im to nije pokvarilo uzbuđenje zbog svog venčanja.

IMG_3452

svet.rszorica dukić/instagram; promo