Relja Popović uživa u ljubavi sa Nikolijom Jovanović, sa kojom ima i ćerku. Međutim, malo ko zna da je ovaj popularni reper bio upucan u stomak kada je imao 19. godina.

Incident se dogodio 2008. godine, kada je kao maturant ugostiteljsko-turističke škole, Relja bio ranjen hicem iz pištolja u stomak. Navodno je reper vređao drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića, poznatijeg kao Miško Pacov, u bifeu u blizini škole.

NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin!

Viktor Živojinović se ŽENI! Zbog devojke SMRŠAO i ZAPOSLIO se!

Marija Šerifović uputila VAŽAN APEL svim kolegama! Pokažite HUMANOST!

Operisan je u Urgentnom centru, gde su mu lekari boreći se za njegov život odstranili bubreg i slezinu. Pacova je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva.

Nedavno je Relja ispričao da ga je ova situacija navela da upiše glumu na FDU. Iako je prošao u uži krug, nije primljen na fakultet jer su se mnogi bojali da nije fizički spreman na takav korak. Potom je privatno završio glumu, ali ne može da prežali što se više nije bavio glumom, prenosi Pulsonline.

Relja u javnosti retko kada govori o svom privatnom životu, ali poznato je da su mu Nikolija i njihova ćerka dve najveće radosti.

SvetRajko Ristić